FestverksamhetNågot som är en stor del av kårens festverksamhet! Efter torsdagarns traditionsenliga soppa så anordnar våra eminenta pabbare och musikare pabb i kårhuset. Där musiken spelar tills siste man har lämnat dansgolvet.  Vid 6 tillfällen under året anordnas även storfester vilka innefattar storfester så som Gåsaboston, Vårbal, Luciafesten samt den storslagna grisfesten. För all planering och logistik står får fantastiska festkommitté för.  

Festkommittén

Kårens festkommitté består av Ceremonimästare,  Ekonomiansvarig, Stallmästare och Sånggeneral. Vår CM är spindeln i nätet och syr ihop all planering så att festerna kan flyta på exakt så bra som de alltid gör. Ekonomiansvarig ser till att all ekonomi är i ordning. Stallmästaren ser till så att alla inbjudningar är ute i tid och så ingen missar årets festligheter! Avslutningsvis så har vi vår sånggeneral som alltid ser till att hela sånghäftet gås igenom. Samt håller ställning under sittningarna. 

Musikgeneralerna

När sittningen är över eller när Bölesgeneralerna har avslutat torsdagens traditionsenliga soppa så tar vår musikgeneraler över på pabbens dansgolv. Här spelar de natten lång tills siste man lämnar, eller har somnat. De bjuder på ett brett utbud av musik och där lär definitivt finnas något som faller alla i smaken. Har du tur kanske till och med din favoritlåt spelas!

Pabbarna

Våra pabbare med namnet Fifty Shades of Besk  ser till att ingen går törstig, varken på sittning eller pabb.  Med ledning av barmästarinnnan styr de pabben med järnhand och levererar allt man kan tänka sig i dryckesväg. Med häftiga tricks och charm bakom baren ser de till att alla får precis vad de önskar. 

Årets festschema

Här presenteras årets festschema och mer information om festerna kommer närmare!


Pabb KSN (LMK) 8/9

Pabb KSN (ASK) 15/9

Gemensamhetsfesten (ASK) 24/9

Pabb KSN (ASK) 29/9

Kostymboston (LMK) 8/10

Pabb KSN (ASK) 13/10

Pabb KSN (LMK) 20/10

Pabb KSN (LMK) 3/11

Gåsaboston (LMK) 5/11

Lantmästardagen (LMK) 17/11

Pabb KSN (LMK) 24/11

Nåbel KSN (ASK) 1/12

Luciafesten (LMK) 3/12

Julbord (LMK) 8/12

Kommande evenemang

05

NOV

03

DEC

Gåsaboston

 

I början av november är det dags för Mårten Gås att återigen besöka Alnarp innan han fortsätter på sin flygtur. Nyutexaminerade lantmästare återvänder till Alnarp med släkt och vänner i den vackraste högtidsdräkt för att fira. Kvällen till ära serveras det skånsk gås och äppelkaka. 

Restaurang Alnarp 9

November  05

Luciafesten

 

Några dagarn in i december så besöker Lucia vårt kära Alnerup sin resa genom Sverige för att fira att julen snart är här.  Dagen till ära samlas festglatt folk från närr och fjärran för att avnjyta en fest i Christmas Deluxe tema

Loftet, Alnarpsgården

December  03